За нас

Ani's bags предлага ръчно изработени (handmade) чанти, раници, несесери, портмонета, калъфи за таблети, телефони, книги и други аксесоари.

Ani's bags има за цел да изработва и предлага оригинални и интересни продукти, изработени в еденични бройки, които ще ви накарат да се чувствате единствени и уникални с Вашата чанта, несесер, дори калъфче за ключове.

Ani's bags се стреми да Ви зарази с вдъхновение и радостно настроение, чрез интерпретацията на тези чувства в изработените продукти.

Ani's bags използва предимно естествени материали - памук, лен или такива, които щадят животните - екокожа, в различни комбинации, често нетрадиционни. Всички материали от памук и лен и са предварително изпрани, за да няма деформации в последствие.

Ani's bags акцентира върху декорациите, изработени с различни техники - рисуване и печатане с текстилни бои, декупаж върху текстил, плетене, тъкане, пришиване на ръчно изработени елементи или съчетаване на десени, които придават на продуктите единствен и уникален стил.

Ani's bags предлага изработване на харесан от Вас модел с друг материал, цвят, размери или декоративен елемент. За целта се свържете с нас за поръчка.

Ani's bags с радост изработва своите продукти -  нека за Вас бъде радост използването им!Какво е Handmade продукт?


Това е продукт, който е изработен ръчно, най-често от един човек. Изработва се обикновено в единични бройки, без разделяне на отделни процеси (както е в текстилните предприятия) и ако се използват машини няма автоматизирани процеси.